Bra att veta

När man investerar i en anläggning som ska fungera i många år är det viktigt att man känner tillförlitlighet för driften och att man får den driftekonomi man räknat med. Därför är det är viktigt att välja en entreprenör som kan ta ett helhetsansvar och som har den breda kompetens som är nödvändig för den typ av anläggning du väljer.

En likadan anläggning fungerar inte på samma sätt i alla fastigheter – det finns många olika parametrar att ta hänsyn till. Val av montör är lika viktig som val av värmepump.

Det finns flertal olika märken av värmepumpar och flera av dem har dessutom flera olika pumpar av liknande sort. Oavsett vilket märke eller sort av värmepump du vill ha – är det inte säkert att den är bäst för ditt behov eller att det finns en montör i närheten som kan installera den åt dig så du får den tillförlitlighet och driftsäkerhet du förväntar dig.

Alla är vi barn i början men en sak du kan vara säker på, när du väljer att anlita oss för att få en mer miljövänlig energikälla, och det är att vi tittar på alla parametrar för att ge dig den bästa driftsäkra och driftekonomiska lösningen för just din fastighet och dina behov.

Vi samarbetar med ett flertal olika montörer som har erfarenhet från olika pumpar och olika behov, se Partners. Vår montör Roger Dahlin har en gedigen lång erfarenhet då han har arbetat och installerat många olika värmepumpar för människor med helt olika behov. Dahlin är en av de bästa montörerna i Norrland och vi är mycket stolta över att få samarbeta med honom. Dahlin fungerar även som back-up och mentor till våra övriga montörer runt om i Norrland

 

Vi främst säljer helhetslösningar och inte enskilda produkter. Priset för hela paketet kan därför variera från kund till kund, även om man väljer samma värmepump. Detta för att bl.a. installationen varierar utifrån flertalet variabler som fastighetens storlek och antal väggar i förhållande till varandra och antal boende i fastigheten etc

Kontakta oss för att kostnadsfritt få råd och tips samt offert (som kräver ett personligt besök), för att hitta rätt uppvärmning för just dina behov och din fastighet.